Hirdetés

Holnap érkezik a Mass Effect OST

|

Már csak négy napot kell aludni és végre megérkezik az X360 egyik várva várt alkotása, a Mass Effect.

Hirdetés

Addig viszont érdemes a figyelmünet egy másik Mass Effect termékre, a soundtrackre irányítani, ami a Microsoft jelentése szerint holnap kerül a boltok polcaira.

A zenei anyagon rengeteg komponista dolgozott, így olyan nagy nevek kezemunkáját dicséri a Mass Effect hivatalos zenéjét, mint a veterán zeneszerző, Jack Wall (Myst, Jade Empire) vagy Sam Hulick (Maximo vs. Army of Zin). Egy extra dal erejéig közreműködött még Richard Jacques (The Club), valamint a filmek és tévésorozatok állandó dalszerzője David Kates is (Battlestar Galactica, Man of the Year).

mass_effect.jpg

A lemez a '80-as évek elektronikus zenéjét ötvözi a modern kori klasszikusokkal. Ezenkívül számos nagyobb blockbuster, mint például a Szárnyas fejvadász vagy a Dune is ihletett adott a készítőknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)