Hirdetés

Holnap érkezik a Wallace & Gromit első részének demója

|

Epizodikus megjelenések formájában kívánják szabadjára engedni a decemberben leleplezett Wallace & Gromit szériát.

Hirdetés

Bemutatkozó része március huszonnegyedikén lendül támadásba rekeszizmaink ellen. A Wallace & Gromit's Grand Adventures asztali rendszereken teszi tiszteletét és március tizenhatodikán - tehát holnap - kipróbálhatjuk demóverzióját és betekintést nyerhetünk, milyen játékelemekkel, poénokkal sikerült megspékelni a Sam & Max és Strong Bad's Cool Game for Attractive People játékokon edződött fejlesztőket, valamint rajongókat. Izgalmas kalandokból biztos nem szenvedünk hiányt, ugyanis a játék névadó karakterei erre biztosítékot nyújtanak, és még nem is beszéltünk történetvezetéséről. Személyi számítógépek mellett megjelenése XBLA és WiiWare csatornákon esedékes, azonban pontos dátummal nem szolgáltak a Telltale Games illetékesei.

Wallace & Gromit's Grand Adventures  

wallace_and_gromit_video_gstv.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)