Hirdetés

Holnap érkezik az első Red Dead Redemption trailer

|

Holnap esedékes az első Red Dead Redemption trailer megjelenése, végre pillantást vethetünk a Red Dead Revolver folytatására.

Hirdetés

Kíváncsiak vagytok a Grand Theft Auto IV vadnyugati változatára? Amennyiben igennel válaszoltatok a feltett kérdésre, akkor minden bizonnyal izgatottan várjátok az első Red Dead Redemption trailer megjelenését. A februárban leleplezett, hatalmas bejárható világgal megfejelt Red Dead Redemption idén ősszel kerül forgalomba Xbox 360 és PlayStation 3 rendszereken, grafikus motorja (Rockstar Advanced Game Engine, röviden RAGE) eddig olyan közismert és sikeres játékokban bizonyított, mint a Grand Theft Auto IV vagy a Midnight Club: Los Angeles.

A holnap debütáló Red Dead Redemption trailer előszeleként vadonatúj képek érkeztek, szám szerint öt darab, mindent megtaláljátok a galériában. A Red Dead Revolver folytatásában öt év után visszatérünk a poros vadnyugatra, ahol reszkethetnek a törvényekre magasról pottyantó elvetemült lakosság tagjai. A kormányzati erők szépen lassan begyűrűznek minden eldugott városkába, a világ megállíthatatlanul fejlődik, beléptünk az iparosodás korszakába. John Marston, egykori bandita gúnyáját magunkra öltve porfészkekben és vadregényes helyszíneken keveredünk fegyveres harcokba, látványos csatákba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)