Hirdetés

Holnap érkezik az I Am Alive PC-s kiadása

|

A Ubisoft úgy döntött, nem váratja tovább az I Am Alive iránt érdeklődő játékosokat, így előre hozta a játék PC-s verziójának megjelenését.

Hirdetés

Egyre kevésbé rendhagyó húzás a kiadók részéről, hogy nem ülnek egy játék fölött, ha nem szükséges, és az előzetesen bejelentett dátumot megelőzően kezdik el egy-egy cím forgalmazását.

A Ubisoft mindenféle magyarázat nélkül bejelentette, hogy a PC-seknek nem kell szeptember tizenharmadikáig várni az I Am Alive megjelenésére, az érdeklődők szeptember hatodikától, azaz holnaptól már tölthetik is a kizárólag digitálisan forgalmazott túlélőjátékot. Az Easy és Replay módokkal felturbózott játék szinte az összes nagyobb digitális játékbolt kínálatában megtalálható lesz, a Steamen például 14.99 euróba fog kerülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)