Hirdetés

HOLNAP érkezik a Flight Simulator X demója!!!

|

Bizony úgy tűnik, hogy ez a hét tényleg a demók hete lesz. Az idén év végén érkező Flight Simulator X demója közeleg, mely a sorozat immáron tizedik darabja lesz. Az igéretek szerint a Microsoft holnap, azaz augusztus 9-én kíván kiadni egy szingli pakkot, egészen pontosan délután 5 óra magasságában. A pakk tartalmazni fog két repteret, három küldetést és mindezt a Karib térségben, pontosabban St. Maarten légterében. (Csak kalózok ne legyenek a gépeken! :-D) Nos bár a játék teljes mértékben Windows Vista optimalizációt kapott, azért csak elmegy majd bárkinél. ;-) Érdekesség, hogy a Microsoft Game Studios által kiadott és az ACES studio által fejlesztett játék, már 25 éve boldogítja a játékosokat, miközben is a legsikeresebb sorozat lett a Windows játékok körében.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)