Hirdetés

Holnap reggel jön Call Of Duty: Warzone 200 fős játékmódja, méretes letöltésre számíthatunk

|

Az Activision belefogott a Call Of Duty: Warzone új, 200 játékost is befogadó játékmódjának felvezetésébe.

Hirdetés

Jó ideje sejteni lehet, hogy 200 fős játékmóddal bővül majd a Call Of Duty: Warzone, mostantól fogva pedig már tényleg tényként kezelhetjük a dolgot, az Acitvision saját oldalán és a hivatalos Call of Duty Twitter-fiókon is megkezdte a promóciót. 

Hirdetés

Az is kiderült, hogy egészen pontosan mikor kapunk még 50 extra férőhelyet: holnap reggel fog élesedni a legújabb frissítés (lehet előre felkészülni a maratoni letöltési időre, 22-30 GB körül lesz a pakk), a Season Four Reloaded, ami többek között az új 200 fős módot is elhozza nekünk. 

A 200 fős mókán kívül érkezik még az 50v50 Warzone Rumble játékmód, a Spotter Scope, és egy halom kozmetikai finomság, meg hasonló cukor, amit egy új szezon menetrendszerűen el szokott hozni magával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)