Hirdetés

Holnap WoW nap!

|

Szerencsére egyre közeledünk a Február 11-éhez - avagy a holnaphoz. Ez duplán piros betüs nap, hiszen ekkor jelenik meg kedvenc játékmagazinunk következő száma, és ugyanezekben a pillanatokban megkezdődik majd a World of WarCraft árusítása európában! Gondolom legtöbbetek már előre eltervezte első karakterét a WoW világban, és persze a boltból hazafelé vezető legrövidebb utat. Csupán egyetlen apró részlet hiányzik már a játékon kívül: a szerver. Szeretnénk ha mi magyarok - legalábbis többségünk - egy helyen "tömörülne". Ezért amint kikerülnek a szervernevek, kiválasztunk egyet, ahova a GS Team megy, és persze szeretnénk ha TI is jönnétek. Aki igazán kreatívnak érzi magát, az máris kezdhet valami jó kis klánnéven gondolkodni. Az ötleteket kommentbe várjuk!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)