Hirdetés

Holnaptól mindenkinek elérhető a Call of Duty: Modern Warfare Survival módja

|

A játékmód exkluzivitása komoly felhördülést okozott a Modern Warfare megjelenésekor, most azonban a PC-s és xboxos közönség is kipróbálhatja.

Hirdetés

Noha a Call of Duty: Modern Warfare elképesztően sikeres lett, azért ennek megjelenése sem volt teljesen mentes a balhéktól. Meglehetősen heves érzelmeket váltott ki az, hogy az Activision bejelentette, a Survival mód 11 hónapig kizárólag a PlayStation 4 tulajok számára lesz elérhető. Ez az időszak holnap letelik, tehát a PC-sek és xboxosok is készülhetnek az új élményre.

A Survival móddal azért a fejlesztők nem találták fel a spanyolviaszt, hiszen lényegében egy CoD-osított hordamódról van szó, melyben három bajtársunkkal együtt kell átvészelnünk a hullámokban ránk törő ellenfeleket. Ettől függetlenül sokan rosszul élték meg, hogy csak a PS4 tulajok számára elérhető a mód.

Hirdetés

Holnaptól ugorhatnak bele azok is a Survivalba, akik nem rendelkeznek Sony konzollal, hiszen ekkor telik el az exkluzív 11 hónap. PC-n és Xbox One-on már most ingyenesen letölthető a Survival Pack, ami 5,9 GB helyet foglal. Ne lepődjetek meg azonban, hogy a letöltés és telepítés ellenére sem tudjátok kipróbálni, hiszen csak holnaptól lesz elérhető mindenki számára.

Ti vártátok már, hogy kipróbáljátok a Survival módot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)