Hirdetés

Holnaptól tölthető az Assassin's Creed II második DLC-je

|

Csütörtöktől elérhető az Assassin's Creed 2-hez ígért két DLC második opusza, a Bonfire of the Vanities, amiben tíz új küldetést teljesíthetünk.

Hirdetés

Az Ubisoft hivatalos Twitter oldalán csiripelte, hogy február 18-án (vagyis holnap!) érkezik az Assassin's Creed 2 második DLC-je, a múlt hónapban már beharangozott Bonfire of the Vanities, amit 5 dollárért tölthetnek le az Xbox 360 és a PS3 tulajdonosok.

A tekintélyes méretű csomaggal (1 GB szabad helyre lesz szükségünk) tíz új küldetést kapunk, melyeket Firenze számunkra eddig ismeretlen negyedeiben kell teljesítenünk. Tegnap a játék egyik fejlesztője saját Twitter oldalán két renderelt játékmenet képet is közzé tett ízelítőül. A második képen láthatjuk Savonarolát, a dominikánus rendfőnököt (valós személy, a Mediciek elűzése után 1494-1498 között Firenze vezetője; eretnekség vádjával máglyahalálra ítélték), akitől Ezio-nak kell visszaszereznie az elrabolt Apple of Eden kincsét.

Az Assassin's Creed 2 honlapjára egy trailer-t is felraktak, amiben bemutatják a januárban kiadott Battle of Forli, és a mostani Bonfire of the Vanities csomagokat, melyeknek az a célja, hogy érthetőbbé tegyék számunkra az egyébként történelmileg hiteles mesét. Irány a GSTV, irány Firenze!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)