Hirdetés

Microsoft HoloLens - a játékok a rendszer fontos részét képezik

|

Az Xbox feje szerint elképzelhető, hogy a HoloLens AR headsetbe játékokat is integrálnak majd.

Hirdetés

„Szerintem egyetlen olyan fogyasztói eszköz sem lehet sikeres, amiben a játékok ne képeznék a rendszer központi részét. A HoloLensről is ezt gondolom, és abban a játékok fontosak lesznek.” - kezdte az Xbox divízió feje.

Phil Spencer nyilatkozata nem volt túl meglepő, főleg miután láttuk az eszköz bemutatójában, ahogy egy Minecraft-szerű játék rajzolódott ki a szoba asztalán. „Az augmented reality megoldás valami más…ahogy látod a [Minecraft-szerű] terepet megelevenedni az asztalodon, akkor érzed majd, hogy ez az élmény miben is különbözik a virtuális valóságtól.”

Félreértés ne essék: Phil nem egyszer dicsérte az Oculus Riftet, elismerve, hogy az igazi innováció. Az AR szerinte attól más, hogy utóbbi tulajdonképpen a valóságot egészíti ki új élményekkel. Nektek melyik megoldás tetszik jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)