Hirdetés

(Holt)fény derült a Deadlight gépigényére

|

Az Xbox Live Arcade többnyire elismerésnek örvendő játéka hamarosan PC-re is megérkezik, ideje megtudnunk, hogy milyen vas kell hozzá.

Hirdetés

A zombis platformer ugyan nem volt tökéletes, mégis igazi ritkaságnak számított az Xbox Live Arcade kínálatában. 

A Deadlight megvalósításával semmi gond nem volt, egyes feladványokat megoldva mi magunk is felhördültünk, hogy "nahát, milyen kreatívak ezek a fejlesztők!". Főleg a háttérben történő események húzták mosolyra a szánkat, amennyiben megvásároljátok az október huszonötödikén megjelenő alkotást, mindenképp fordítsatok figyelmet azokra is. A kizárólag a Steamről tölthető játék felújíított grafikával és egy új, nightmare móddal érkezik, és legalább az alábbi konfiguráció szükségeltetik hozzá:

- Oprendszer:Windows XP SP3 / Windows Vista
- Processzor : 2.0+ Ghz
- RAM : 2 GB
- Videokártya: Shader model 3.0 támogatás, DirectX verzió : 9.0c
- Hálózat : Szélessávú internetkapcsolat
- Szabad hely : 5GB
- Hangkártya: DirectX 9 kompatibilis hangkártya

Érkezett tíz új kép is, ezeket láthatjátok alább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)