Hirdetés

Homefront 2 - tervek szerint folytatódik a fejlesztés

|

A Homefront sorozat a Crytek kezébe került. Vajon mire lesznek képesek vele?

Hirdetés

Ahogy azt a THQ-s közvetítésünkben olvashattátok, a Crytek megvásárolta a Homefront sorozat jogait. A rajongók természetesen azonnal megijedtek, hogy mi lesz kedvenc lövöldéjükkel, de a Crytek megnyugtatott mindenkit: „A mi célunk a sorozattal hasonló, mint a THQ-é volt: a lehető legjobb játékot szeretnénk elkészíteni.”

A Crytek képviseletében Nick Button-Brown beszélt, aki biztosította a cím rajongóit arról, hogy nem terveznek beavatkozni a fejlesztés menetébe, vagyis minden pontosan úgy megy tovább, mintha a THQ égisze alatt folyna a munka.

„A fő oka annak, hogy megvásároltuk a sorozatot az volt, hogy a fejlesztése remekül haladt. A Crytek UK munkatársai szívvel-lélekkel készítették a címet és láttuk milyen jól fejlődött a Homefront 2 az utóbbi időben” - jelentette ki Nick, aki szerint lehetséges, hogy késést kell bejelenteniük, de erről nem akart többet elárulni.

Annyit azért megígért nekünk szépen, hogy kellő tisztelettel nyúlnak a projekthez és mindent megtesznek azért, hogy kielégítő folytatást kaphassunk a kezünkbe. Nagyon szeretnénk is hinni neki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)