Hirdetés

Homefront: The Revolution bejelentés - Amerika elesett

|

A Crytek UK bejelentette a Homefront: The Revolutiont, trailer, képek és az első részletek a cikkben.

Hirdetés

Azt már korábban is tudtuk, hogy ma bejelentik az új Homefrontot, a Deep Silver és a Crytek UK pedig eleget is tett az ígéretének. Jön a Homefront: The Revolution.

A Homefront: The Revolution megjelenés 2015-ben várható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Mac-re és Linuxra.

A The Revolution Philadelphiában játszódik majd, négy évvel azután, hogy Észak-Korea elfoglalta Amerikát. Bizony. A város mostanra egy rom, az utcákon katonák és drónok járőröznek, a lakosok pedig rettegésben élnek.

A városon kívül egy "badlands"-ként emlegetett területen viszont szerveződik már az ellenállás, ami megdöntheti a hatalmat és újra függetlenné teheti az országot. A játék egy nyitott világban játszódik, ami reagál a változásokra, de természetesen az észak-koreai hadseregnek vannak fejlettebb fegyverei és haditechnikája.

A sztoriban mi egy elnyomott polgárt alakítunk majd, akiből egy felkelés vezére lehet - ha jól végezzük a dolgunkat. A fejlesztők elmondták, hogy az szeretnék, hogy érezzük az elnyomást és ez inspiráljon minket arra, hogy felszabadítsuk az országot. A feladatunk persze nemcsak a harc lesz, embereket kell toboroznunk a felkeléshez, bázisokat és menedékhelyeket kell létrehoznunk és házliag készült fegyvereket is csinálnunk kell a Guerilla Tool Kittel. 

A Crytek UK elmondta, hogy ez nem egy lineáris lövölde lesz. Egy hatalmas nyitott világ áll majd a rendelkezésünkre és meg kell tanulnunk a gerillaként harcolni, hogy sikert arathassunk. Magukat a harcokat sem scriptelték a fejlesztők, ezért egy-egy feladatnak rengeteg lehetséges megoldása lehet. A Homefront: The Revolution alatt természetesen a Cryengine duruzsol majd.

A Homefront: The Revolution-ben egyjátékos és kooperatív mód is lesz. Hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Mit szóltok?

A Homefront a 2013/11-es GameStar teljes játéka volt. A magazint utólag megrendelheted a terjesztes@gamestar.hu címen, vagy megvásárolhatod rendezvényeinken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)