Hirdetés

Homefront: The Revolution - távirányítós tankkal jön a Goliath Edition

|

A Homefront: The Revolution gyűjtői kiadása a kötelező extrák mellett egy távirányítós, villogó tankot is tartalmaz.

Hirdetés

Még mindig tartom, hogy a világ egyik legjobb gyűjtői kiadása volt a Call of Duty: Black Ops II-é, melyben egy négyrotoros drón szerepelt a játék mellett, de a Splinter Cell: Blacklist paladinos változatáért is hajlandó lettem volna éhezni pár napot. Inkább hetet.

A Homefront: The Revolution Goliath Edition változata hasonlóan menő: szerepel benne a játék, egy fémtok, egy 32 oldalas művészeti album, az Expansion Pass (mely egyjátékos kiegészítőket hoz legalább egy éven át), a Revolutionary Spirit pack, benne a Resistance módban használható skinek és fegyverek, és a képen is látható, méretarányos, lengéscsillapítókal és ledfényekkel szerelt Goliath drón. 

Mivel a képen szerepel a játék PC-s változatának doboza, várható, hogy a gyűjtőit a három platform közül mindegyikre megvehetjük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)