Hirdetés

Homefront: The Revolution - a világ legalább hatalmas

|

A Deep Silver nyílt világú lövöldéje ezen a héten érkezik, és a fejlesztők összefoglalták, mennyi munka van benne.

Hirdetés

A Homefront: The Revolution a kritikusok szerint sajnos nem lett jó, viszont tény, hogy a Deep Silver sokat dolgozott rajta. Nem a befektetett munka mennyiségével volt a gond.

Craig Turner, a Deep Silver közösségi menedzsere a PlayStation Blognak elárult néhány érdekes adatot, a Homefront: The Revolution sztorijáról és világáról.

A játékban 95 arc/fej van, melyeket az ellenállás tagjai viselnek majd. A lehető legmodernebb technológiával scannelték ezeket a srácok, és a többségüket nagyon közel érzik magukhoz. Főleg azért, mert a 95 arc nagy része a stáb tagjaihoz tartozik.

Philadelphia nyílt világát 384 különböző NPC személyiség kelti majd életre. "A forradalom oldalán harcolók csoportjának nagyszerűsége, hogy nagyon különböző emberekből áll össze. Alig várjuk, hogy a játékosok megismerjék a karaktereket, és felfedezzék azok történeteit."

A játék sztoriját több mint 50 000 sornyi párbeszéd mondja majd el nekünk.

A karakterünk 6 fegyvercsoportból származó flintákból válogathat. A fegyverekhez kapunk 31 kiegészítőt is, melyek közül 9 durván átalakítja azok funkcióját/sebzését.

A játékban lesz 136,5 gumikacsa (igen, lesz egy fél is).

Főleg a legutóbbi miatt várjuk, hogy május 20-án befusson a Homefront: The Revolution. Meg lehet azért találni a rosszban is a jót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)