Hirdetés

Homefront: The Revolution megjelenés - ez is jövőre csúszik

|

A Deep Silver bejelentette, hogy a Homefront: The Revolution megjelenésre sem érdemes idén számítani.

Hirdetés

Homefront: The Revolution élete meglehetősen kalandosan telik. A bejelentésekor még nagyon izgatottak voltunk, de amikor a Crytek UK alól kirántották a talajt és elvették tőlük a játékot, akkor már lényegesen kevésbé voltunk bizakodóak.

A Deep Silver ugyan átvette a Homefront: The Revolution fejlesztését, az ilyen kellemetlen intermezzók általában nem tesznek jót a végterméknek. A stúdió most be is jelentette, hogy idén már biztosan nem lesznek kész a játékkal, ezért a Homefront: The Revolution megjelenésre legkorábban 2016-ban várható.

Deep Silver Dambuster Studios most egy hivatalos közleményben arról beszélt, hogy "a csapat nagyon izgatott, és hiszi, hogy valami igazán különleges játékon dolgoznak". A Deep Silver vezetője, Dr. Klemens Kundratitz azt nyilatkozta, hogy szeretnének a csapatnak "minden lehetőséget megadni" arra, hogy a Homefront: The Revolutionből egy best-sellert csinálhassanak, ezért egy 2016-os dátumot tűztek ki, hogy erre legyen is idejük. Kundratitz azt viszont megígérte, hogy idén sokat hallunk még a játékról.

Ti mit gondoltok? Várjátok a Homefront: The Revolutiont? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)