Hirdetés

Homefront: The Revolution - már nem fagy le olyan sokszor

|

A Homefront: The Revolution 1.4-es frissítése számos olyan hibát javít, amitől a játék szinte játszhatatlan volt minden platformon.

Hirdetés

Ahogy az a sok kiadóváltást látva várható volt, a Homefront: The Revolution nem lett tökéletes. A játék úgy jelent meg, hogy PC-n, PS4-en és Xbox One-on is rendszeresen lefagy, a framerate szörnyű, és a textúrákkal sincs minden rendben.

A PC-re és PS4-re a napokban megjelent (Xbox One-ra pedig kicsit később érkező) patch javít valamit a helyzeten, de még mindig nem teszi teljesen élvezhetővé a játékot. A mentéskor jelentkező lefagyást úgy orvosolták, hogy kivettek néhány checkpointot, így a játékosoknak kevesebbszer kell várniuk arra, hogy a játék fél perc után újra észhez térjen. Ezen tovább fognak dolgozni, hiszen az lenne az optimális, ha egyáltalán nem kéne fagyással találkozni. Javították a térképről eltűnő ikonok hibáját is, illetve jobb teljesítményt tapasztalhatnak a PC-sek, mivel a játék mostantól teljesen kihasználja a többmagos rendszereket.

Egyébként közben tartalmak is jönnek, a Resistance Mode-hoz két ruha, 2 új booster és 3 pharma csatlakozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)