Hirdetés

Homefront: The Revolution - jön a harmadik DLC és a PS4 Pro támogatás

|

A Homefront: The Revolution sokat fejlődött a megjelenése óta és a Dambuster Studios tovább folytatja a bővítést, javítást. A következő lépés a harmadik bővítmény megérkezése, valamint belepiszkáltak a teljesítménybe is, az extra támogatásról nem is beszélve.

Hirdetés

Abban az állapotban, ahogy a Homefront: The Revolution megjelent tavaly nyáron nem volt több, mint egy bukott forradalom és azóta sem történt megváltás, mégis fejlesztett rajta annyit a Dambuster Studios, hogy érdemes legyen róla és az újdonságairól beszélni. 

A Deep Silver ugyanis tisztában van vele, hogy a játék félrement, viszont igyekeznek tanulni a hibákból. Ennek hozományaként a Homefront: The Revolution rengeteg javítást kapott a megjelenés óta, pakoltak bele plusz tartalmakat is, de ezzel még nincs vége a történetnek. A stúdió a minap bejelentette, hogy az utolsó DLC, a minden eddiginél nagyobb Beyond the Walls márciusban fog bemutatkozni, továbbá - ami fontosabb lehet a játékosoknak - kapni fog egy olyan update-et, amely lehetővé teszi a PlayStation 4 Pro és HDR támogatást, ezáltal javulni fog a felbontás és a teljesítmény is. 

Ezenkívül a terveik szerint a fennmaradó hiányosságokat is orvosolni fogják, valamint szeretnének kiadni egy próbaverziót PS4-re és Xbox One-ra, amellyel a konzolos játékosok belekóstolhatnak a Resistance módba is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)