Hirdetés

Homefront: The Revolution - a fejlesztők is tudják, hogy baj van, és próbálnak javítani

|

Bár a nemrég megjelent Homefront: The Revolution sok gonddal küzd, ezek közül legalább egyet hamar meg szeretnének oldani a fejlesztők.

Hirdetés

Az biztos, hogy a Homefront: The Revolution fejlesztése az egyik legzűrösebb történet a játékipar elmúlt néhány évéből. Kezdve a THQ csődjével, majd folytatva a Dambuster kiválásával a szintén pénzügyi gondokkal küzdő Crytekből, nem kevés akadályt kellett legyűrnie a csapatnak.

Az is bizonyos szinten sikernek számít, hogy sikerült kiadni a játékot, viszont arra is mérget vennénk, hogy a kiadó siettette a munka befejezését, ez pedig meglátszik a Homefront: The Revolutionön. Az egyik probléma a sok közül a játék teljesítménye, a legtöbb beszámoló szerint konzolokon általában 20-25 FPS-t lehet kicsikarni az új Homefrontból, de még a csúcskategóriás PC-ken sem fut kifogástalanul.

Ahogy a játék megjelenésekor kitett fórumposztból kiderült, ezzel a készítők sem elégedettek: "Tudjuk azt is, hogy a teljesítmény, főleg a frame rate nem tart ott, ahol szeretnénk, és további patcheken dolgozunk, hogy kijavítsuk ezt a hibát és még sok másikat" - írta a stúdió képviselője. Reméljük, ezek között ott a mesterséges intelligencia is, ami a fenti videó (és még sok játékos) tanulsága szerint nem működik éppen fényesen.

Mit gondoltok, még menthető a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)