Hirdetés

Homefront: The Revolution tesztek - elbukott a forradalom

|

Megjelent a Homefront: The Revolution az Egyesült Államokban, egyúttal lejárt az embargó is. Sajnos nincs jó hírünk.

Hirdetés

Az első Homefront nem volt rossz, de sajnos kiemelkedően jó sem. A Homefront: The Revolutionnel a sorozat kapott még egy lehetőséget, de már a zavaros fejlesztés, a stúdiók névváltása, a projekt ide-oda dobálgatása miatt is várható volt, hogy végül ez sem lesz emlékezetes.

Az is sokat sejtető volt, hogy a fejlesztők külön felhívták a figyelmet az első napi frissítés fontosságára. Lehet, hogy jobb lett volna, ha a külföldi tesztelők is megvárják, így ugyanis a játék Metacritic átlaga 14 értékelés után 55 pont. Legtöbben a teljesítményt és a látványt szidják, de még ha azzal minden rendben lenne, akkor sem tud emlékezetes maradni. Íme az eddigi értékelések:

Eurogamer Italy - 8/10

Multiplayer.it - 7.2

The Games Machine - 7/10

Everyeye.it - 6.5

GameWatcher - 6.5

GamesRadar+ - 3/5

Videogamer.com - 6/10

Polygon - 6.0

WCCFTech - 5.6

IGN.com - 5.0

We Got This Covered - 2/5

HardcoreGamer - 2/5

The Jimquisition - 1/10

Ha mi is kézhezkapjuk végre, mi is elmondjuk, szerintünk milyen lett, de túl sok jóra nem számítunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)