Hirdetés

Homefront: The Revolution - így vesszük át a hatalmat Philadelphia felett (videó)

|

Természetesen a Homefront: The Revolutionben sem hagyatkozhatunk kizárólag maroknyi csapatunkra, hogy elűzzék az elnyomókat - lassan Philadelphia egész népét az oldalunkra állíthatjuk.

Hirdetés

A Homefront: The Revolution legutóbbi videója nem annyira a játékmenetre koncentrált, hanem a megszállt Amerika háttértörténetét segített felépíteni (egyébként a szerencséseknek egy reklámmal ellátott Apex mobilt is elküldött a kiadó), de az új trailerben ismét azt láthatjuk, milyen lesz a lázadók oldalán harcolni.

A nemrég kiadott előzetesben megnézhetjük, hogyan alakítják majd át tetteink az elnyomók által ellenőrzés alatt tartott Philadelphia három körzetét. Ugyanis a Homefront: The Revolution bejárható területei szép lassan átalakulnak majd, ahogy haladunk előre a történetben, hiszen sikereinket látva egyre több civil csatlakozik az ellenálláshoz és állnak ki nyíltan is a KPA erőivel szemben. A trailer mellé egyébként néhány hatásos képpárt is kaptunk, amin ugyanazokat a helyszíneket láthatjuk ugyanabból a szögből, egyszer a koreaiak ellenőrzése alatt, egyszer pedig a felkelők által uralt területként.

Egyébként nemrég egy úgynevezett Merits program is indult a játék weboldalán, ahol a különböző feladatok teljesítéséért játékbeli tárgyakat kaphattok a végleges játékban.

Ti kipróbáljátok majd a Homefront folytatását?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)