Hirdetés

Homefront Voice of Freedom Edition bejelentve

|

A THQ gyűjtői kiadással tiszteleg az észak-koreai megszállás ellen küzdő amerikai ellenállók előtt.

Hirdetés

Talán a véletlen alakította úgy - bár én nem hiszem -, hogy 2011 az Amerikai Egyesült Államok hősiesen küzdő ellenállóiról és felszabadításáról fog szólni mozifilmen, videojátékban és könyvben egyaránt. A három médiumot a hasonló témán túl John Milius személye köti össze.



Az 1944-ben született író, forgatókönyvíró, rendező többek között a Conan, a barbár és a Vörös hajnal című filmekkel vált híressé. Emberünk Raymond Benson mellett társszerzőként jegyzi a Homefront: Voice of Freedom című regényt, amely nem meglepő módon az azonos című FPS alapján íródott. Ezek után nyilván nem lep meg senkit, hogy a játék történetét is John Milius számlájára írhatjuk.



A gyűjtői változat tartalmának ismertetése előtt azonban még ejtenék néhány szót a filmről, amely akár a Homefront címet is viselhetné. A különbség csupán annyi, hogy észak-koreai katonák helyett kínai és orosz bakák tapodják Amerika földjét. A Red Dawn - hasonlóan az 1984-es eredetihez - egy csapat fiatal viszontagságait meséli el.



E rétestésztahosszúságúra nyújtott bevezető után következik a lényeg, belekukkantunk a 2011. március 8-án megjelenő Frontline 60 eurós gyűjtői kiadásának tartalmába.
 - Homefront játéklemez
 - Kisrádió és MP3 lejátszó
 - A megszállt USA térképe
 - Zenei CD
 - Artbook
 - Letöltőkódok (Multiplayer Unlock-Pack, 870 Express-Shotgun)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)