Hirdetés

Homeworld 3 - itt a bejelentő előzetes

|

A készítők a közösségi finanszírozásra építenek, és kikérik a támogatók véleményét is, hogy milyen irányba vigyék az új játékot.

Hirdetés

A gamescomon már feltűnt a széria logója, ott csak annyit tudhattunk meg, hogy az első Homeworld megjelenésének 20. évfordulójára készülnek valamivel a fejlesztők; a PAX Westen most bejelentették hogy elkezdődtek a munkálatok a harmadik részen, ehhez azonban a rajongók támogatását is kérik.

Hirdetés

A bejelentéssel együtt elindult a játék Fig (a Kickstarterhez hasonló, közösségi finanszírozást lehetővé tevő) oldala, ahol bárki beállhat a projekt megvalósulása mögé, ezért cserébe az alkotók azt ígérik, hogy sok kérdésben kikérik majd a támogatók véleményét. A munkálatok még az előkészítés szakaszban tartanak, de a fejlesztők azt elárulták, hogy a sztori ott folytatódik, ahol az előző részben abbahagyták, és játékmenet terén a klasszikus RTS elemekre számíthatnak a rajongók. A bejelentő trailert itt nézhetitek meg:

Ti vártátok már az új Homeworld játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)