Hirdetés

Homeworld: Deserts of Kharak bejelentés - jön az előzmény (videó)

|

Miután egy felújított kollekcióval nosztalgiáztunk, a Gearbox jóvoltából januárban folytatódik a Homeworld széria a Deserts of Kharak alcímű, most bejelentett résszel.

Hirdetés

Pár éve a zseniális Homeworld szériát jegyző Relic Entertainment alapítótagjaiból formálódott Blackbird Interactive bejelentette a szellemi örököst Hardware: Shipbreakers címmel és mikor a THQ csődbe ment, ők is szemet vetettek a Homeworld jogokra, ám végül a Gearbox lett a befutó. Nem sokat szomorkodtak, ugyanis a 2013-as PAX-on bejelentették, hogy a két stúdió együttműködik és a Hardware a sorozat hivatalos részeként fog megjelenni. Azóta nem hallhattunk a projektről, viszont most a Gearbox bejelentette a folytatást.

Az új epizód a Homeworld: Deserts of Kharak nevet kapta és ahogy a képeken, valamint az alábbi traileren is látszik, nem az űrben fog játszódni, hanem egy Kharak nevű bolygó dűnéin, egyfajta előzménytörténet lesz a korábbi játékokhoz. A sztori szerint Rachel S'jet a Coalition of the Northern Kiithid egyik expedícióját vezeti az említett sivatagban, ugyanis egy olyan különleges anomáliára bukkantak ellenséges területen, ami megmenthetné a halálra ítélt planétát.

Valós idejű harcok, egy teljes kampány, fontos stratégiai döntések, online multiplayer... ezt mind tudja a Homeworld: Deserts of Kharak, ráadásul már az sem titok többé, hogy mikorra várhatjuk: január 20. a PC-s megjelenési dátum. Mellesleg akik most előrendelik, ingyen megkapják a Homeworld: Remastered Collectiont

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)