Hirdetés

Homeworld Remastered - új trailer érkezik a PAX South-ra

|

Sok mindenről hallhatunk majd a Gearboxtól a texasi kiállításon, de az biztos, hogy a Homeworld-sorozat felújított változata is megkapja a neki kijáró figyelmet.

Hirdetés

Azt eddig is sejtettük, hogy a PAX South Gearboxos prezentációnak része lesz a Homeworld Remastered, most viszont a stúdió is megerősítette, hogy egy új trailer is bemutatásra kerül, méghozzá a vasárnapi program keretein belül.

A Homeworldről külön is lesz szó a Gearbox saját helyszínén, viszont az új videót abban a szegmensben mutatják be, ami a központi helyszínen foglal majd helyet, így szerencsére ezt is megleshejtük majd az élő Twitch-közvetítésben.

 

A Gearbox panelbeszélgetése magyar idő szerint délután fél hatkor fog kezdődni (hacsak nem változik a program). Valószínűleg szót ejtenek majd a Borderlands-sorozatról, és a Battleborn-ról, ahogy bepillantást nyerhetünk a stúdió működésébe is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)