Hirdetés

Homeworld Remastered - erre a launch trailerre nem számítottál

|

A holnap megjelenő Homeworld Remastered launch trailere menetrend szerint érkezett, azonban hiába vártuk a klasszikus dallamokkal felvértezett űrcsatát, valami egészen más kaptunk.

Hirdetés

Amikor egy csapatnak van mersze kiszakadni egy kicsit a komfortzónájából és megpróbálkozni valami merőben újjal, az mindig tiszteletre méltó. Nem csak egy hatalmas szimfonikus zenekarral lehet epikus trailert csinálni, erre már az Assassin's Creed Revelations is rávilágított anno, az utóbbi időben pedig egyre többen próbálkoznak valami hasonlóval.

A Homeworld Remastered launch trailerénél mindenki arra számított, hogy azokat a klasszikus dallamokat halljuk majd vissza, amit az eddigi videókban és az eredeti játékban is hallhattunk. Nem így lett. Persze az Awolnation számával sincs semmi gond, valahogy a fiatalabb generációt is meg kell fogni.

A játék zenéit persze megtartották, sőt, a karakterek hangjait is az eredeti színészek adják. A zenés móka mellé megkaptuk a Homeworld 2 történeti felvezetőjét is, ezt is lecsekkolhatjátok alább.

A Homeworld Remastered ma jelenik meg PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)