Hirdetés

Homeworld Remastered Collection - dobozos formában is megjelenik

|

Ha eddig azért nem szerezted be a felújított Homeworld gyűjteményt, mert nincs dobozos kiadás, akkor most eljött a te időd. A játék úton van a boltok polcaira.

Hirdetés

Már február vége óta elérhető a Homeworld Remastered Collection, ám eddig csupán a digitális vásárlás lehetőségével élhettünk. A Gearbox Software és a Ubisoft közös megállapodása miatt azonban a játék dobozos formában is megjelenhet.

A csomag tartalmazni fogja a Homeworld és a Homeworld 2 eredeti és felújított változatát, valamint hozzáférést biztosít a Homeworld Remastered Steam Multiplayer bétájához. Emellett megtalálható benne a modern ruhába bújtatott Homeworld részek soundtrackje, illetve egy digitális művészeti album is. Ennek örömére újra kiadták a launch trailert, ám a végén már a dobozos kiadás megjelenési dátumát láthatjátok.

A Homeworld Remastered Collection május 7-én érkezhet a boltok polcaira. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)