Hirdetés

Homeworld Remastered - felkészültetek? Itt egy kis segítség

|

Napokra vagyunk a klasszikus stratégia, Homeworld Remastered megjelenésétől, ideje felkészülni!

Hirdetés

Homeworld Remastered pár nap múlva megjelenik, és ha kimaradt az életedből a 15 évvel ezelőtt kiadott eredeti, akkor éppen itt az ideje, hogy elkezd pótolni a lemaradást.

Az eredeti RTS-t nem kis falat megtanulni. Elsőre egy mai játékosnak könnyen lehet, hogy fogalma sem lesz, hogy egyáltalán mit is kell csinálni. Nekik jött most segíteni a fejlesztőcsapat, akik egy trailerben mesélték el, hogy mit is tud a játék, mi a cél, és úgy egyébként, mi a Homeworld.

Ha esetleg lemaradtatok volna, itt van még egy rövidke trailer, ami bemutatja, hogy mennyivel is szebb az új, 4K képes Homeworld kiadás a réginél.

A Homeworld Remastered Collection február 25-én jelenik meg PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)