Hirdetés

Hónapokkal később jelenik csak meg a Csillagközi invázió játék

|

A fejlesztőknek több időre van szükségük, hogy tökéletes legyen a Starship Troopers: Terran Command.

Hirdetés

Nem véletlenül kapott helyet az új Csillagközi invázió játék a legjobban várt stratégiai, taktikai és tycoon címeket felvonultató cikkünkben, hiszen a The Aristocrats projektje hiánypótló a maga nemében. Az utóbbi közel húsz évben ugyanis nem bővült videojátékkal a franchise, márpedig megvan a maga kultusza és rajongóbázisa. Most a Slitherine Software kiadásában merülhetünk el a bogárarmadák világában, de nem csupán azért, hogy halomra irtsuk őket: egy menedzselős háborús stratégiával van ugyanis dolgunk, amelyben helyet kapott egy morális rendszer is. 

Hirdetés

A Starship Troopers: Terran Command eredetileg március 31-én jelent volna meg PC-re, azonban a fejlesztőknek kell még némi idő kitűzött céljaik teljesítéséhez, ezért a halasztás mellett döntöttek. A hivatalos közlemény szerint az új dátum 2022. június 16, az extra hónapokat pedig arra fogják fordítani, hogy tovább csiszolják a játékot és kigyomláljanak minden hibát. 

"Tudjuk, hogy sokan kiábrándítónak fogják találni ezt a bejelentést, és elnézést kérünk érte. Szándékunkban áll egy kész és csiszolt játékot szállítani, és nagyon fontos számunkra, hogy az első naptól kezdve teljes mértékben élvezni tudjátok anélkül, hogy bármilyen probléma elrontaná a szórakozásotokat, vagy hogy várnotok kellene a jövőbeli frissítésekre és javításokra."

Egyébként nem ez az egyetlen játék, amivel készül idén a Slitherine, és a többi is egy-egy branden alapul: ennek a cégnek a gondozásában lát napvilágot a Terminator: Dark Fate - Defiance és a Stargate: Timekeepers is. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)