Hirdetés

Hónapokon belül lelepleződik a The Witcher 3?

|

Ríviai Geralt ifolytatásáról hamarosan lehull a lepel, legalábbis ha igaznak bizonyulnak a pletykák és valóban a The Witcher 3 formálódik a háttérben.

Hirdetés

A The Witcher 2: Assassins of Kings az utóbbi idők egyik legnépszerűbb játékának tekinthető és a matériát fejlesztő CD Projekt RED olyan felhasználóbarát politikát folytatott, melynek köszönhetően a játékosok szemében hatalmasat nőtt az elmúlt időszakban.

A legtöbb CD Projekt RED rajongó most tűkön ülve arra vár, hogy a Cyberpunk 2077 első mozgóképét indíthassa el, de valószínűleg nem is sejtik, hogy a cég egy másik tripla-A minőségű projekt bemutatását is tervezi 2013 első felében, amely várhatóan nagyobbat durran majd, mint a multiplatform sci-fi.

A NeoGAF értesülései alapján a CD Projekt RED vezérigazgatója elárulta, hogy a vállalat a Cyberpunk 2077 mellett egy másik produktumon is serénykedik a háttérben, amely 2013 első felében mutatkozhat meg a nagyérdeműnek. Továbbá azt is megtudhattuk, hogy a titokzatos cím fejlesztése jóval előrébb jár, mint a Cyberpunk 2077 készenléti állapota, ami nem jelent mást, minthogy a boltokba is előbb kerül, mint szerepjátékos testvére. A legtöbb pletyka és találgatás arra enged következtetni, hogy a misztikus, titokban tartott játék nem más lesz, mint a The Witcher harmadik epizódja, amit sem cáfolni, sem megerősíteni nem szerettek volna a fejlesztők, ami szintén egyfajta kommunikációnak tekinthető. Annyi bizonyos, hogy a második AAA-projekt multiplayer támogatással is rendelkezik majd, szerepjáték lesz és várhatóan egy sötét, fantasy világban játszódhat... kiköpött The Witcher 3 szaga van, nemdebár?!

Várjuk a fejleményeket! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)