Hirdetés

Hoppá: A modernwarfare3.com a Battlefield 3 honlapjára vezet

|

Vicces bakinak lehet tanúja az, aki a modernwarfare3.com-ra ellátogat.

Hirdetés

 

A webcím ugyanis a nagy rivális, a Battlefield 3 hivatalos oldalára vezet.

Nem valószínű, hogy az Activision a http://modernwarfare3.com URL-t választaná a legújabb Call of Duty epizód hivatalos honlapjának, de a weblap létezik, egy kis csavarral. Aki megnyitja, vicces dolgot tapasztalhat, ugyanis a http://www.battlefield.com/battlefield3 honlap jön be rajta, ami mint tudjuk, a Battlefield 3 hivatalos, Electronic Arts által üzemeltetett weboldala. Nem tudjuk, hogy egy mókás kedvű rajongó, esetleg hackerek, vagy az EA közvetlen ügyködésének köszönhetjük az Acti számára igen kellemetlen eseményt, mindenesetre hamarosan mindkét kiadótól választ kaphatunk arra, hogy ki áll a háttérben. További érdekesség, hogy a http://www.modernwarfare4.com/ is le van foglalva, azon azonban egy bohóc feszít. A második durvább, szerintem.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)