Hirdetés

Horizon Forbidden West, Dying Light 2 és CrossfireX - ezzel játszunk a hétvégén

|

Zombik és robotdínók, zsoldosok és sportolók, valamint démonok és földönkívüliek rabolják el az időnket.

Hirdetés

Akkor is könnyedén találnánk valamit az elmúlt évek terméséből, amivel elfoglalhatnánk magunkat, ha semmi sem jelent volna meg (vagy esett volna be a premier előtt) a napokban. Miközben többen valóban így is tettünk, a helyzet úgy fest, hogy jelen pillanatban dúskálunk az újdonságokban, és ez a kijelentés cseppet sem túlzó. Éppen ezért olyan bosszantó, hogy némelyik élményünkről csak virágnyelven beszélhetünk az embargók miatt (vagy még úgy sem), holott alig várjuk, hogy megoszthassuk veletek tapasztalatainkat, illetve ütköztessük a véleményeket, miután ti is kipróbáltátok a szóban forgó játékokat.

Hirdetés

mazur - Őszinte leszek hozzátok, kicsit gyerekesnek tartom ezt az "ezzel játszok-azzal játszok" mentalitást. Úgy teszünk, mintha más nem is lenne a világon! Vegyük már észre, hogy ezek csak bitek és bájtok, egyesek és nullák - hát nem többet ér egy kicsit kikapcsolni a gépet és inkább a társas kapcsolatainkra, családunkra, barátainkra figyelni? Buta játékok helyett nem ad sokkal többet egy meghitt beszélgetés? Egy kiadós séta a friss levegőn? Vegyetek példát rólam, én például ezen a hétvégén nem is nagyon tervezek leülni a képernyő elé. Minek? Az Elden Ring érkezéséig úgysincs értelme semminek, úgyhogy addig sétálgatok, beszélgetek, lehetőség szerint az Elden Ringről.

Paca - Hétfőn végre ti is megtudhatjátok, milyen lett a Horizon Forbidden West, én addig játszom vele még egy kicsit, máshoz nincs most kedvem.

Csirke - A Dying Light 2 végén járok, illetve akad még pár befogásra váró zsebszörny is a Pokémon Legends: Arceus vadonjában, de lélekben már február 25-re és az Elden Ring megjelenésére készülök. 

MattMadzz - Hétvégén a Dying Light 2 kampányával fogok játszani. Eddig keveset, alig több mint 2 órát tudtam játszani és bár a látvány, még a downgrade ellenére is, nagyon tetszik, a mechanikákkal már annál kritikusabb vagyok. Kíváncsi vagyok, hogy mi újat tud nyújtani a következő 5-10 óra játékidő.

Zs - Ezen a hétvégén talán már sikerül kipörgetnem a Mass Effect 3 felújított változatát, ami duplán elszomorít, mert egyrészt 10 év alatt sem barátkoztam meg a sztori befejezésével, másrészt a Legendary Editionnel töltött hetek során ismét bebizonyosodott, hogy nálam semmi sem tudja überelni ezt a szériát. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Szada - Eredetileg a nemrég megszerzett Batman: Arkham Collectionnek ugrottam volna neki, de változott a terv, így a Gothic és a Risen játékok fejlesztőcsapatának újdonságát fogom nyüstölni, hogy beszámolhassak róla az embargó lejártával. Bízom benne, hogy nem fog csalódás érni. 

Kivi - Maradok a sportjátékoknál ezen a hétvégén is. Szombaton komoly UFC esemény lesz, arra a UFC 4-gyel hangolódok, a vasárnapi - vagyis hétfő hajnali - Super Bowlra pedig a Madden NFL 22-vel. Ha pedig marad időm, megnézem, mit hozott az Apex Legends legújabb szezonja.

- Az utóbbi hetekben a körökre osztott birodalomépítés töltötte ki a játékidőmet, úgyhogy a hétvégén változtatok, így a stratégiai játékok mellett valami más is helyet kaphat a gondolataimban. Egy ideje kacsintgatok már a nagyon régi elmaradásnak számító Dragon Age: Inquisitionre, szóval ha lesz rá időm, belevágok a Thedasban játszódó kalandba.

Chava - Sok jót nem hallottam róla, mégis nehezen tudok ellenállni a kíváncsiságnak, hogy kipróbáljam a CrossfireX-et. Elsősorban a Remedy-féle kampány érdekel, de félek, hogy azzal a konklúzióval állok majd fel előle, hogy mindenki jobban jár, ha a finnek a jövőben maradnak a TPS-eknél. Ne legyen igazam!

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)