Hirdetés

Horizon Forbidden West és Dying Light 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Izgalmas új címekre csavarodtunk rá, és még egy szülinapot is megünneplünk.

Hirdetés

Egész januárban arra vártunk, hogy február legyen, és meginduljon a játékok áradata. Néhány nap leforgása alatt több ígéretes újdonság is érkezett a szerkesztőségünkbe, mint az előző hónapban összesen; igaz, a Dying Light 2 késve futott be, a Horizon Forbidden West már időben jött, és még olyan cím is kopogtatott az ajtón, amit nem nevezhetünk nevén.

Persze a régi slágereket sem hanyagoljuk el, mert ami tíz éve nagyszerű volt, ma is képes szórakoztatni. Mindössze túl kell tennünk magunkat az idejétmúlt látványon és az egyes zavaró mechanikákon.

Hirdetés

HP - Horizon lázban égek, de közben a Netflixen magával rántott a Mindannyian halottak vagyunk című zombis sorozat, szóval egyelőre elmerültem az apokalipszisben, meglátom, mit hoz a hétvége így. Imádom, hogy a Kingdom mellett tudnak a koreaiak még érdekes zombis cuccot letenni az asztalra, én sokakkal ellentétben nem tudok betelni ezzel.

Paca - A Horizon Forbidden Westet gyűröm, amiről természetesen még nem mondhatok semmit egy jó darabig. Nem nyúlok máshoz, amíg a történet végére nem érek, legfeljebb egy-két társas fog becsúszni pihenésképp; nagyon rákaptunk most a Zöldellő mezőkre, illetve haladunk az Ügynökséggel is, amiről lesz majd teszt a napokban.

Csirke - Felváltva pörög a Pokémon Legends: Arceus és a Dying Light 2 Stay Human, mindkettőt piszkosul élvezem még mindig annak ellenére, hogy nem kevés játékórát pakoltam beléjük. 

Zs - A 2010-es megjelenésekor zsinórban kétszer is kipörgettem a Mass Effect 2-t, azóta pedig stabilan szajkózom, hogy ez az abszolút kedvenc játékom. Épp ezért tartottam tőle, hogy a felújított változat csalódást okoz majd, hiszen 12 év alatt alaposan megszépülhetnek az emlékek. Nagyobbat nem is tévedhettem volna, még mindig ez a világ legjobb címe, szóval a következő napokban is a Shepardként csapom a szelet Mirandának. 

Kivi - Új játékokkal mostanában keveset foglalkoztam, viszont már csak egy hét választ el a Super Bowltól, így újból előveszem a Madden NFL 22-t. Sajnos a játék elég messze áll az élethű szimulációtól, de a next-gen újítások egész szórakoztatóak, néhány meccs pedig kellemes kikapcsolódás, ha nem figyelek a hibákra. Az Ultimate Teamet és a többi online módot viszont messziről elkerülöm, mert azoknál már tényleg nem a foci a lényeg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Szada - Megérdemelt pihenésemet töltöm és egyben a 33. születésnapomat ünneplem a Bakonyban, ennél fogva a videojátékok most nem kapnak szerepet, viszont az olvasás és netflixezés annál inkább: előbbi esetében Andy Weir legutóbbi regénye, A Hail Mary-küldetés pörög, utóbbinál pedig Ricky Gervais sorozatának, az After Life harmadik és egyben befejező évada.

- Ezen a héten megint fel kell tennem a valószínűleg kicsit unalmas "Nem mondhatom el, hogy mivel játszom" című lemezt, úgyhogy maradjunk annyiban, hogy egy meg nem nevezett brit stúdió új stratégiai játékában háborúzom a hétvégén. Ebben most nincsenek sem középkori japán hadurak, sem római légiók. Innen szerintem már a közönség segítsége nélkül is meglesz.

Chava - Néhány hetes kihagyás után ismét visszatértem a Skyrimhez, és csak most döbbentem rá, hogy hiába süllyesztem bele számolatlanul a játékórákat, valójában alig haladtam a fő történetszállal. Szóval mielőtt bármi egyebet csinálnék, felteszem a szemellenzőt, nehogy bármi elterelje a figyelmem, miközben elmegyek Jurgen Windcaller kürtjéért.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)