Hirdetés

Horizon Forbidden West és F1 22 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nyugat felé fordulva kémleljük távoli horizontot, miközben azon töprengünk, hogy vajon mikor lett száguldó cirkusz az életünk.

Hirdetés

Változatlanul javarészt korábbi megjelenésekkel ütjük agyon az időt/élvezzük a szabadságot/próbáljuk átvészelni az amúgy épp szünetelő hőséget (jó azért akadnak frissebb alkotások is, mint például az F1 22). Így nem is olyan szörnyű az uborkaszezon, a nyár pedig egyébként is arra csábít, hogy gyakrabban szakadunk el a kijelzőktől, és ápoljuk egy kicsit a rokoni kapcsolatokat, foglalkozzunk a barátainkkal, esetleg üljünk össze társasozni.

HP - Nagyon nehéz helyzetben van az ember, amikor a párjával közösen akar végigjátszani egy játékot, mert az elköteleződés az egyik oldalról (nem az enyémről) sokkal kevésbé erős, de persze meg egyedül nem lehet haladni a The Quarry-vel, mert azért a sztori elég érdekes. Így hát várunk egymásra. Szerencsére addig a F1 22 kellemes kikapcsolódást nyújt, és bűnös élvezetnek pedig becsúszott egy kis Jetpack Joyride, magam sem értem, hogy történt ez.

Paca - Folytatom a körözgetést az F1 22-ben, illetve megérkezett az év egyik legizgalmasabb társasjátéka, a külföldön is nagy sikert aratott Ark Nova, ezt fogom tanulmányozni, mert nem egyszerű.

Csirke - A szabadságom alatt teljesen rácsúsztam a Horizon Forbidden Westre. A megjelenés környékén bevallom, kicsit untam a játékot, de most már vadul kutatom az alapanyagokat a különböző fejlesztésekhez, és ezzel párhuzamosan serényen görgetem magát a sztorit is.

Hirdetés

Szada - Alapvetően a családdal és a barátokkal tervezek lazulni, de mivel bekerült a Game Passba a Far Cry 5 is, ezért lehet, hogy a csekély otthon töltött időm alatt belenézek a Ubisoft nyitott világú lövöldéjébe. Remélhetőleg ebben már nem fog öt méterenként megtámadni az állatvilág vagy egy ellenség. 

Szabi - Megjelenése óta mardos a vágy, hogy belevessem magam a Horizon Forbidden Westbe, mert az első rész számomra az elmúlt évek egyik legkedvesebb játékélménye volt. Most hogy végre beszereztem egy PS5-öt, semmi nem áll az utamba, hogy teljes pompájában élvezzem Aloy történetének folytatását. A játékkal töltött eddigi pár órám alapján azt kell, hogy mondjam: megérte várnom.

Zs - Indie-hőemelkedésre cseréltem az elmúlt hetekben kiújult Star Wars-lázam, és most éppen az Annapurna Interactive gyöngyszemein rágom át magam. Az elképesztő What Remains of Edit Finch után a 12 Minutest gyűrtem le, most pedig a Kentucky Route Zero lesz műsoron. Szerencsére mind ott van a Game Pass kínálatában, így a büdzsének sem fáj a menetelés. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hunter - Lesz egy rakat dolgom a napokban, szóval a legtöbb videojátékozás, amit be tudok majd szorítani, az pár Trial lepörgetése a Final Fantasy XIV-ben. Azért remélem, hogy legalább 1-2 fejezetet tudok majd haladni a Tűz és vérrel is, amit nagyon szeretnék befejezni a sorozat premierje előtt.

Kivi - Újból pörgetem az MLB The Show Diamond Dynasty módját, ami a hosszabb nyári program mellett a hétvégére egy rakás kihívást és egész könnyen megszerezhető retró játékosokat is hozott. Az egyik kisebb program a szombati londoni Home Run Derby X eseményhez kapcsolódik, amit majd nyilván nézni is fogok.

Chava - Három kontinens három nagyvárosában szeretném tölteni a következő napokat, Seattle-ben, Berlinben és Hongkongban is csak arra vár pár kacifántos ügy, hogy kibogozzam, és ha esetleg közben be kell törnöm néhány konok troll a koponyáját, vagy el kell lőnöm pár arrogáns elf fülét, ám legyen. Ha valaki ebből nem találta volna ki, segítek: a Shadowrun Trilogyba vagyok épp szerelmes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)