Hirdetés

Horizon Zero Dawn - hát persze, hogy a teszteredmények is saját trailert kaptak

|

A Guerrilla Games nem szeretné, ha bárki is lemaradna arról, hogy szerepelt a játék a kritikusoknál, így az értékeléseket most egy trailerbe gyűjtötték össze.

Hirdetés

Régen az volt a módi, hogy egy-egy neves szaklaptól származó idézetet vagy értékelést rátettek a játék dobozára, hiszen az ember nyilván szívesebben vesz meg egy olyan játékot, amire egy sokat látott kritikus megadta a 10/10-et.

Hagyományosan a launch trailer az utolsó, amivel megtolják a játékot, de az utóbbi időben megjelentek a pontszámokat összegyűjtő előzetesek is. Persze nem a Horizon: Zero Dawn az első ilyen, több tucat másik játék mellett a Battlefield 1, a Doom, sőt, már a Bloodborne is kapott egy ilyen anyagot, de figyelembe véve, hogy a robotdínós csoda megalkotói már több órányi előzetest raktak össze, biztos volt, hogy ez sem marad el.

Jelen esetben van is mire büszkének lenni, úgyhogy csinálják csak nyugodtan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)