Hirdetés

Horizon Zero Dawn - dokumentumfilmben láthatjuk, hogyan készült a játék

|

Nem volt éppen zökkenőmentes az idei év egyik legjobb játékának, a Horizon Zero Dawnnak a fejlesztése, ráadásul a Guerrilla Games munkatársainak egy lineáris, belső nézetes lövölde után kellett átállniuk a nyitott világra. Az új dokumentumfilm minderről beszámol.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn tipikusan egy olyan játék, amiért megéri PlayStation 4-et venni, a nemrég megérkezett kiegészítője, a The Frozen Wilds pedig alá is húzza ezt a kijelentést. Csakhogy a Killzone sorozatot jegyző Guerrilla Games számára a fejlesztés nem volt könnyű menet. 

Hirdetés

Erre rámutat a videojátékok készítéséről dokumentumfilmeket gyártó Noclip legújabb munkája is, amelyben felkeresték a stúdiót és elbeszélgettek velük többek között arról, hogy milyen volt egy lineáris shooter (Killzone) után egy nyitott világú akció-szerepjátékhoz fogni. Ilyen és ehhez hasonló témák röppennek fel a több mint egy órás anyagban, amit senkinek sem érdemes kihagynia, akit egy kicsit is érdekel a fejlesztés háttere. Sajnos magyar felirat nincs hozzá.

A Noclip korábban a CD Projekt RED-nél is megfordult, akkor természetesen a The Witcher 3: Wild Hunt kapcsán. Azt se hagyjátok ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)