Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - így készültek a küldetések

|

A játék legújabb fejlesztői naplójából megtudhatjuk, hogy hogyan dolgozták ki a történetét és annak főszereplőjét a Guerilla Games dizájnerei.

Hirdetés

Már csak néhány hét van hátra és megjelenik a Killzone-sorozatról elhíresült Guerilla Games legújabb alkotása, a Horizon: Zero Dawn. A nyitott világú sci-fi játék egy rendkívül izgalmas és fantáziadús világot tár elénk, az alábbi videókban pedig egy kis betekintést nyerhetünk abba, hogyan álmodták meg a fejlesztők Aloy történetét.

A srácok rögtön három epizódot is megosztottak abból a fejlesztői naplóból, amelyből megismerhetjük, hogy hogyan jutott el a stúdió a sötét hangulatú Killzone játékoktól egy ilyen színes és ambiciózus alkotásig, illetve hogy milyen kreatív folyamatokon keresztül alkották meg a játék világát. A stúdió alapítója, Hermen Hulst szerint ez volt a legnagyobb kihívás, amivel a csapat valaha szembenézett, ami főleg az éles stílusváltásnak köszönhető.

A videókból kiderül, hogy hogyan került központi szerepbe a történetmesélés, illetve Aloy karakteréről is többet hallhatunk. 

A Horizon: Zero Dawn megjelenés február 28-án várható, kizárólag a PlayStation 4-en. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)