Hirdetés

Újabb díjat vihetett haza a Horizon: Zero Dawn csapata

|

A Guerrilla Games minden tekintetben óriásit alkotott a Horizon: Zero Dawnnal, amelyet megannyi elismerés bizonyít és még számos fog is. Ezúttal a hozzá komponált zene érdemelt ki egy különleges szobrocskát.

Hirdetés

Folyamatosan frissül, remekül fogy és a sajtó is pozitívan beszél róla - csoda, ha már a Horizon: Zero Dawn folytatásáról beszélnek a fejlesztők és a Microsoft is ilyet szeretne?

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn többek között elnyerte már az E3-as Game Critics Awardsot kétszer is a "legjobb eredeti játék" kategóriában, amit most egy másfajta díj egészített ki, ugyanis a 12. Jerry Goldsmith Awards alkalmával a játék zeneszerzői, Joris de Man, The Flight, Niels van der Leest, Jonathan Williams és Lucas van Tol hatalmas elismerésben részesültek. A Horizon: Zero Dawn nyerte meg a "legjobb eredeti zene" szekciót! 

Nem Alloy egyetlen, aki diadalittasan távozhatott az eseményről, ugyanis a legjobb zeneszám díját David Garcia érdemelte ki a Rime "Song of the Sea" című daláért, míg a legjobb eredeti zene esetében két másik videojáték, a Farpoint (Stephen Cox és Danny Mcintire) és a The Bunker (Dom Shovelton) is külön dicséretben részesült. Gratulálunk! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)