Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - kiszivárgott a térkép, szép nagy világ vár ránk

|

Ha hihetünk ezeknek a képeknek, akkor a sandbox játékok rajongói imádni fogják a Guerilla akciójátékát.

Hirdetés

Meristation feltöltött egy videóelőzetest a Horizon: Zero Dawnról, amiben egy kicsit mesélt a játékról. Az érdekes ebben az, hogy a videójában a térkép is feltűnt, és miután erre ráeszmélt, gyorsan törölte is a problémás részeket az anyagból.

Lévén ez itt az internet, egy szemfüles NeoGaf fórumozó természetesen kimentette az összes képkockát. Igaz a minősége katasztrófa, de az jól látható, hogy lesz mit felfedeznünk a Horizonban.

Oké, nem ez a legnagyobb nyílt világ, amit valaha játékban láttunk, de még így is bőven elég teret ad rejtélyeknek, izgalmas helyszíneknek és egy remek kalandnak (már ha minden úgy van, ahogy itt tálalták). Alig várjuk, hogy felfedezhessük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)