Hirdetés

Horizon Zero Dawn - ha ez a trailer nem hozza meg a kedved, akkor semmi

|

Már csak néhány nap van hátra a Horizon: Zero Dawn megjelenéséig, így menetrend szerint meg is érkezett a launch trailer, de ahogy a Guerrilla Gamest ismerjük, nem ez lesz az utolsó.

Hirdetés

Megszámlálhatatlanul sok videót készített a Guerrilla Games, amiben érkező játékuk különböző aspektusait próbálják meg bemutatni, a launch trailer azonban értelemszerűen sokkal inkább a hangulatkeltésre koncentrál.

A Sony égisze alatt dolgozó csapat már hetekkel a megjelenés előtt kiküldte a sajtópéldányokat, mert biztosak voltak a sikerben, és a pontszámokon is látszik, hogy nem véletlenül voltak magabiztosak a srácok. Ha ez nem lett volna elég, hogy a vásárlás mellett döntsetek, akkor talán a launch trailer át tud csábítani a sötét oldalra.

A Horizon: Zero Dawn megjelenés március 1-jén esedékes Európában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)