Hirdetés

Horizon Zero Dawn, Marvel's Guardians of the Galaxy és Mass Effect - ezzel játszunk a hétvégén

|

Nem beszéltünk össze, mégis sikerült többé-kevésbé tematikus programot összehoznunk a sci-fi jegyében.

Hirdetés

Nyakunkon a februári játékdömping, ezért rohamtempóban pótolgatjuk még, amit lehet, de van, aki úgy készül fel az egyik legjobban várt újdonság érkezésére, hogy a korábbi részt elővéve alapozza meg a hangulatot. Robotdínók, fura szuperhősök és egy megmentésre váró galaxis is a program része, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

Persze mint azt a lenti példák mutatják, olyan is előfordul, hogy épp nincs időnk annyit játszani, mint szeretnénk, máskor meg a PC-nk érezteti velünk, hogy ennyi volt, nincs tovább, ideje beújítani pár friss alkatrészt.

Hirdetés

HP - Nem tudom elmondani, mennyire várom a Horizon Forbidden Westet, szóval most is Horizon pörög, kicsit felhozom magam játékmechanikák és hangulat terén, hogy ne toporogjon Aloy a hóban szerencsétlenül az új kalandok kezdetén. Aztán jöhet a folytatás!

Paca - Most egy kicsit megint tudtam haladni a Marvel's Guardians of the Galaxyval, de félek, hogy félbe kell majd hagynom, mert februárban szinte minden hétre jut majd valami fontos, érdekes újdonság. Megpróbálom még a Dying Light 2 előtt legyűrni, nem tudom, mennyi lehet még hátra.

Csirke - Hiába meglehetősen rusnya szegény, a Pokémon Legends: Arceus egy csomó friss és remek ötlettel újít az egész szérián. Teljesen beszippantott, a hétvégén is pokélasztikat fogok dobálni.

- A hétvégén a PC-építés szellemeinek áldozom, ugyanis közel hét év után már nem tudtam tovább halogatni a CPU-cserét, amihez ennyi idő után nyilván új alaplap és memória is kellett, ha pedig már ott vagyok, csapok egy nagyobb és gyorsabb SSD-t is az új deszkára. Mivel videokártyát a mindannyiunk számára jól ismert okokból most inkább nem cseréltem, nem számítok ég és föld léptékű teljesítményjavulásra, de azért néhány stratégiai játékban megnézem, hogy mennyivel hasít jobban az új konfig.

Zs - Feladtam az ellenállást és belevetettem magam a Mass Effect Legendary Editionbe, de még 10 óra után sem vagyok biztos benne, hogy tényleg kipörgetem majd. Maga a felújítás szerintem kiválóan sikerült, de anno annyira beszippantott a BioWare sci-fijének világa, hogy úgy érzem, még a 4K-s felbontás és a feltupírozott textúrák sem tudják überelni az akkori élményeimet. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Szada - Már a Mass Effect Legendary Edition legvégén járok, amit biztosan be fogok fejezni a hétvégén, így már keresem, hogy mivel folytassam a szabadidőm kitöltését. A legesélyesebb most a 47-es ügynök tripla kalandja, köszönhetően annak, hogy az IO Interactive Hitman-trilógiája nemrég bekerült a Game Passba. 

Kivi - A hétvégén néhány Dota-meccs mellett a Vampire Survivorsé lesz a főszerep. A pixelgrafikás rogue-lite horror könnyed kikapcsolódás, de egyben remek kihívás is, ahogy egyre több ellenséggel kell megküzdeni. Egyelőre Early Access a játék, de a valamivel több mint 2 eurós árat simán megéri.

MattMadzz - Számtalan játékkal terveztem foglalkozni a hétvégén, erre váratlanul jött egy belépő a Ghost Recon Frontline technikai tesztjére. A háromszor 3 órányi Frontline-on túl nem is tervezek mással játszani, maximum 1-2 kör Escape From Tarkovra és League of Legends-re vagyok rávehető. Na meg persze az unatkozós percekben egy kis Tetris Effect Connected.

Chava - Praktikus okokból még mindig szüneteltetem a Skyrimet: egyszerűen nem sikerült a héten úgy beosztanom az időmet, hogy legalább két-három egybefüggő órám jusson rá, azalatt pedig semmi értelme belekezdeni. Marad tehát az alkalmankénti sorozatnézés, most épp Terry Pratchett Korongvilágának adaptációja (The Watch) következik a listán. Annyi mindent megváltoztattak a könyvekhez képest, hogy nem várok tőle sokat, már azzal is beérem, ha kikapcsolja az agyam.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)