Hirdetés

Horizon Zero Dawn - New Game+ módot és Ultra Hard nehézséget is hozott az új patch

|

Ma váratlanul megjelent a Horizon Zero Dawn 1.30-as frissítése, aminek elsősorban azok örülhetnek, akik végigvitték a játékot.

Hirdetés

A tavasz egyik legjobb játéka lett a Horizon Zero Dawn, aki még nem próbálta ki, annak a nyári szünetre ezt különösen ajánljuk, aki meg igen, annak most érdemes visszanéznie.

Hirdetés

A legújabb frissítés sok javítást hozott, de mellé új tartalmakat is pakoltak. Az egyik a New Game+ mód, melyben úgy vághatunk neki újra a kalandoknak, hogy megőrizzük elért eredményeinket. 50-es szint fölé nem lehet menni, de XP így is jár. Egyes fegyverekre és felszerelésekre a korábbinál eggyel több módosítást alkalmazhatunk, de sokat kell fizetnünk értük. Emellett pedig megváltoztathatjuk Aloy focusának kinézetét, átfesthetjük az arcát, vagy vadászhatunk két új trófeára.

Szintén újdonság az Ultra Hard nehézségi szint, melyben a gépek érzékelése jobb, a játékos élete pedig lassabban töltődik vissza. Aki belevág, az nem csökkentheti a nehézséget, úgyhogy jól gondoljátok meg.

A The Frozen Wilds kiegészítő megjelenési dátuma még nem fix.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)