Hirdetés

Horizon: Zero Dawn - új patch jövő héten, kibővül a Photo Mode

|

A Guerilla Games látta a játékból lőtt csodálatos képeiteket, és annyira tetszett nekik, hogy még több eszközt akarnak adni nektek.

Hirdetés

A Horizon: Zero Dawn (sok más elképesztő kvalitása mellett) egy gyönyörű játék, amiből meglehetősen nehéz rossz fotókat lőni. Azonban még így is volt néhány extrán művészi alkotás, amiket a Guerilla belső fotósa külön kiemelt.

Roderick van der Steen válogatásához kattintsatok rá a lenti képre:

A Guerilla csapatának annyira tetszettek a közösség alkotásai, hogy még több lehetőséget adnának nekik a fotózásra. A jövő héten érkező 1.20-as frissítés bőségesen kiegészíti majd a Photo Mode-ot.

Bekerül például háromféle szűrő, egy bekapcsolható háló, és arra is lehetőségünk lesz, hogy Aloyt különböző pózokba állíthassuk. Sőt, még arra is megkérhetjük majd a főhősnőt, hogy szépen nézzen a kamerába.

A csapat összerakott pár példamunkát az új lehetőségek kihasználásával:

A bővített Photo Mode így fog kinézni:

A patch a fotós eszközök mellett több UI beállítási lehetőséget is elhoz majd, és még a sisakot elrejthetjük, ha szeretnénk. Már van is teljes javítási leírás a PlayStation blogján. A frissítés jövő héten érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)