Hirdetés

PC-re jöhet a Horizon Zero Dawn is?

|

Lehet, hogy a Death Stranding és a Detroit: Become Human után még egy PS4-exkluzív játékot megkapnak a PC-sek.

Hirdetés

A Sony korábban nem mutatott nagy érdeklődést saját kiadású játékai más platformokra való átültetésével kapcsolatban, de lehet, hogy van a kiadónak egy titkos terve, mellyel megmutathatja a PC-seknek, miből maradnak ki, ha nem ruháznak be majd egy PlayStation 5-re.

Hirdetés

A Detroit: Become Human most, decemberben, míg a Death Stranding jövő nyáron jelenik meg a platformra. Bár a Sony teljes támogatását élvezték, egyiket sem egy belsős stúdió csinálta: előbbit a Quantic Dreamnek, utóbbit a Kojima Productionsnek köszönhetjük. 

Ezzel szemben a Guerrilla Games a Sony saját csapata, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni azokat az infókat, amik egy orosz youtubertől, Anton Logvinovtól származnak. Igaz, hogy ő már a bejelentés előtt tudott a Death Stranding PC-s változatáról, de ez nem jelenti, hogy újra igazat mond.

A videós azt állítja, 2020 februárjában érkezik meg a Horizon Zero Dawn a platformra. A portolás már csak azért is könnyű lesz, mert ugyanazt a Decima Engine-t használja, amit a Death Stranding is. Hamarosan megejtik a bejelentést - a december 13-ai The Game Awards például tökéletes lenne erre.

A Guerrilla játéka 2017-ben jelent meg, azóta valószínűleg már csak azok a PS4-tulajok nem játszottak vele, akik nagyon nem akartak. Érdekes lenne látni egy PC-s változatot, illetve azt, hogy ez mit indít be a továbbiakban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)