Hirdetés

A Horizon Zero Dawn PC-s portjából hiányozni fog egy alapvető beállítási opció

|

A fejlesztők szerint azért van erre szükség, mert különben megváltozna a Horizon: Zero Dawn élménye.

Hirdetés

Nemrég érkezett a hír, hogy PC-re is érkezik a PS4 egyik legnépszerűbb exkluzív játéka, a Horizon Zero Dawn. Ez egyben azt is jelenti, hogy soha nem látott részletesség mellett csodálhatjuk meg idén Aloy kalandjait. A PC persze rengeteg grafikai beállítást tesz lehetővé, amit a konzolok nem, azonban a "field of view" után hiába kutakodunk majd a menüben. 

Hirdetés

A játékhoz kapcsolódó egyik Steam fórumon merült fel a kérdés, hogy képesek leszünk-e a a látótéren állítani a PC nyújtotta lehetőségeknek hála. A választ a Guerilla Games egyik fejlesztője adta meg, aki szerint ez túlságosan megváltoztatná a játékélményt:

"Rengeteg beállítást elérhetővé teszünk a Horizon Zero Dawn PC-s verziójában, hogy nyugodtan testre szabhassátok. Mindemellett úgy érezzük, hogy a FOV megváltoztatása túlságosan átalakítja az eredeti Horizon Zero Dawn élményt és látványt, tehát ezt nem tudjátok majd állítani."

Emiatt egyébként nem éri meg bánkódni, hiszen a játék már PS4-en is lélegzetelállító látképeket tárt elénk, tehát a részletesebb grafika mellett valószínűleg fel sem tűnik majd ennek hiánya. Emellett abban is biztosak vagyunk, a megjelenés utáni második hétben elkezdenek ömleni a modok, amikkel ennél sokkal extrémebb dolgokra is képesek lehetünk.

Nektek mennyire fontos, hogy a legapróbb részletet is testre szabhassátok egy játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)