Hirdetés

Már az Amazonon is megjelent a Horizon: Zero Dawn PC-s változata

|

A Guerrilla Games akár a héten bejelentheti a portot.

Hirdetés

Február 28-án lesz hároméves a PlayStation 4 egyik legjobb, legegyedibb, legszebb játéka, a Horizon: Zero Dawn, melynek folytatása a PlayStation 5 egyik nyitócíme lehet. Korábban is felmerült már, hogy a Sony azért, hogy egy új közönséget bírjon rá az ősszel debütáló konzol megvásárlására, a PC-seket is beengedi a Horizon világába, és bár hivatalos bejelentésre még nem került sor, olyan forrásokból érkeznek jelek, amikben lehet bízni.

Hirdetés

Most az Amazon France oldalán jelent meg a játék PC-s portjának igen szegényes, mindössze a címet, a kiadót (Sony) és a platformot (Windows) tartalmazó adatlapja. Természetesen azóta elrejtették, de tökéletes lenne, ha épp az évforduló alkalmából jelentenék be. 

Az sem lehetetlen, hogy a The Last of Us Part II-t is átpakolják, de jobban örülnénk, ha az első résszel kezdenének. Persze nem vagyunk telhetetlenek, és biztos, hogy a Sony akar még adni egy lökést a PS4-nek, mielőtt áttereli a népet a jövőbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)