Hirdetés

PC-re is megjelenhet a Horizon: Zero Dawn

|

Jason Schreier szerint három külön forrás is megerősítette a hírt.

Hirdetés

Még decemberben lehetett hallani pletykákat arról, hogy esetleg PC-re is érkezhet valamikor a 2017-es Horizon: Zero Dawn. Most az iparági forrásokkal már ezer éve remekül sáfárkodó, és tényleg megbízhatónak tekinthető Jason Schreier, a Kotaku újságírója is megerősítette, tényleg jön PC-re a Guerrilla Games játéka, ráadásul már 2020-ban. 

Hirdetés

Schreier elmondása szerint három különböző, a Sony terveit pontosan ismerő személy is megerősítette neki (persze név nélkül), hogy hamarosan a PC-s tábor is belevetheti magát a kalandba, ők is kipróbálhatják a Horizon: Zero Dawnt. Schreier szerint egyébként az a legvalószínűbb, hogy a játék az Epic Games Store-on és a Steamen keresztül is megvásárolható lesz, de ez a kérdés valószínűleg még nincs eldöntve. Arra is kitért cikkében, hogy a Horizon: Zero Dawn mellett már biztosan lehet tudni azt, hogy Death Stranding is megjelenik PC-re, és érdemes megjegyezni, hogy mindkét játék alatt ugyanaz a Decima Engine duruzsol. 

A Sony eddig főleg csak MMO-kat adott ki PC-re (például a legendás EverQuestet), de a jelek szerint ez hamarosan megváltozik. Ti örültek ennek a váltásnak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)