Hirdetés

Megérkezett az első kép a Horizon Zero Dawn PC-s változatából

|

Ahogy azt sejteni lehetett, a futtatására alkalmas asztali konfigurációkon és gamerlaptopokon sem lesz csúnya a Guerrilla Games nyitott világú akció-szerepjátéka.

Hirdetés

Sokáig és makacsul tartotta magát a pletyka, miszerint PC-re is érkezik a PlayStation 4 egyik legsikeresebb exkluzív címe, és lám, rövidesen valósággá válik. Egyelőre ismeretlen időpontban, de még a nyár folyamán a részesei lehetünk Aloy kalandjának, ráadásul kapásból a The Frozen Wilds című kiegészítővel felturbózott Complete Editiont kapjuk kézhez.

Hirdetés

Nem sokkal a bejelentést követően fellőtték Steamen a játék termékoldalát, ahol csupa konzolos kép között már ott árválkodik az első PC-s is. Kérdésre a Guerrilla Games egyik munkatársa megerősítette, hogy valóban a készülő portból származik, ezenfelül a Horizon Zero Dawn már megjelenésekor támogatni fogja az ultrawide monitorokat.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)