Hirdetés

PlayStation Experience 2016 - csodás tájak és halálos gépek a Horizon Zero Dawn új trailerében

|

Aloy néhány hasznos tanácsot kapott a PlayStation Experience-en a Horizon Zero Dawn frissen bemutatott előzetesében, minket pedig tovább csigáz a játék világának rejtélye.

Hirdetés

A jövő év egyik legizgalmasabb playstationös játékának ígérkezik a Horizon Zero Dawn, aminek lélegzetelállító látványvilágából egy újabb látványos ízelítőt kaptunk a PlayStation Experience alkalmával.

A színpadi show ütős lezárását megelőző trailerben ismét több különböző játékbeli területet csodálhattunk meg az ott élő gépszörnyekkel együtt, illetve a videó végén a fő sztoriszállal kapcsolatban is kaptunk egy érdekes információfoszlányt. A Horizon Zero Dawn főhősének tanácsokat adó narrátor szerint ugyanis a mechanikus lények valamilyen titkot őriznek a föld mélyén, majd egy barlangbeli komplexumot láthatunk néhány pillanatig, amiben rengeteg kábel fut. Na majd meglátjuk március 1-jén, milyen meglepetéssel készült nekünk a Guerilla Games.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)