Hirdetés

Horizon Zero Dawn PS5 remaster készül, többjátékos élmény is jöhet vele

|

Több forrás is tudni véli, hogy érkezik egy frissített változat a 2017-es Horizon Zero Dawnból.

Hirdetés

Az MP1st, és a VGC forrásai azt állítják, hogy a Guerrilla Games keményen dolgozik nem csak a folytatás bővítésén, de az előzmény megszépítésén is. Úgy néz ki, hogy a 2017-es Horizon Zero Dawn megújult külsővel térhet vissza a mai konzolgeneráció piacára, ami kicsit furcsa erőfeszítés annak fényében, hogy egy - PlayStation 5 konzolon 60fpssel futó - gyönyörű alkotásról beszélünk. 

Az informátorok szerint a remasterben új karaktermodelleket, fény-árnyék hatásokat, és animációkat kapunk majd, több grafikai móddal és játékmenetbeli extrával. Minden jel szerint ez egy komolyabb újrakeverés lesz.

Hirdetés

Nem ritka, hogy Sony játékok relatív gyorsasággal kapnak felújított változatokat: a Spider-Man, az Uncharted 4 és a The Last of Us is kapott új verziókat, amikor a kiadó ezt szükségesnek érezte. A Horizon Zero Dawn is kapott egy kisebb felújítást 2020-ban a nagyobb látótávolság és pörgősebb framerate kedvéért az új konzolgenerációra, de ezúttal egy ennél jóval nagyobb átalakításon dolgoznak.

A fentiekhez az is hozzátartozik, hogy az MP1st szerint a Guerrilla épp egy, a Horizon világára épülő többjátékos élményt is tervez. Ez nem lenne egyébként meglepő, mivel a coop funkció többször is téma volt a széria kapcsán, de a Guerrilla Games minden alkalommal inkább az egyszereplős élményre koncentrált. Ez most végre változhat, de egyelőre részleteket még nem tudunk.

Ti mit gondoltok? Szükség van erre?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)